Prijava za sezonski rad / Informator / Kulturni centar Blato / mala dvorana Doma kulture (učenici / studenti)

4e0d2946bafc44e656cf2886c0b75bb2 L

Pozivamo sve učenike srednjoškolskih ustanova i redovne studente s područja Općine Blato, a koji ispunjavaju dolje navedene uvjete za posao informatora za posjetitelje u Kulturnom centru Blato i maloj dvorani Doma kulture da svoju molbu i kratki životopis dostave najkasnije do 17. lipnja 2022. godine u Blatske fižule ustanova u kulturi ( osobno ili putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili u Kulturni centar Blato ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ).

Uvjeti koje prijavitelji moraju ispunjavati su sljedeći:

Učenik/učenica srednjoškolske ustanove:

  1. Imati navršenih 15 godina
  2. Aktivno znati i koristiti minimalno jedan strani jezik
  3. Biti komunikativan, susretljiv, srdačan, poštivati načela timskog rada i pridržavati se pravila ponašanja u muzejskim ustanovama.
  4. U slučaju odabira kandidata za spomenuti sezonski rad, isti mora biti članom učeničkog servisa za posredovanje u sezonskim poslovima te priložiti Ugovor o povremenom radu redovnog učenika za ugovoreno vrijeme obavljanja sezonskog posla. Dodatne informacije: http://ss-vela-luka.skole.hr/u_eni_ki_servis

Student:

  1. Imati status redovnog studenta
  2. Aktivno znati i koristiti minimalno jedan strani jezik
  3. Biti komunikativan, susretljiv, srdačan, poštivati načela timskog rada i pridržavati se pravila ponašanja u muzejskim ustanovama.
  4. U slučaju odabira kandidata za spomenuti sezonski rad, isti mora biti članom studentskog servisa nadležnog Sveučilišta te priložiti Ugovor o obavljanju studentskog posla za ugovoreno vrijeme.

Sve dodatne informacije dostupne su u Blatskim fižulima ustanovi u kulturi ili u Kulturnom centru Blato radnim danom od 7:00 do 15:00 sati ili na kontakt brojevima 099 259 1743 ( Ivana Sardelić) ili Maja Gavranić ( 091 8867 670 ).

Blatski fižuli ustanova u kulturi
Trg dr. Franje Tuđmana 4
20271 Blato

na vrh članka